Акредитація освітньої програми «Ресторанні технології»
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Освітньо-професійна програма “Ресторанні технології” 2021 | Освітньо-професійна програма “Ресторанні технології” 2024 |
Навчальний план 2021 | Навчальний план 2024 |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Відомості про самооцінювання освітньої програми
Програма візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи
ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
Спеціальність 181 Харчові технології
Керівник групи забезпечення спеціальності
Сабадош Ганна Олександрівна | к.т.н., доц. |
Члени групи
Тетяна ГУШТАН | д.е.н., проф. |
Олександр НЕТРЕБСЬКИЙ | д.т.н., проф. |
Ольга ГОЛОВКО | к.т.н., доц. |
Увага!
Відкрита онлайн зустріч з експертами щодо акредитації ОПП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбудеться 05.02.2025 року з 16:30–17:10 за посиланням https://us04web.zoom.us/j/73584510167?pwd=ZRCF3afUoasNLkX66FGahDtNrjfLLz.1
Ідентифікатор конференції: 735 8451 0167
Пароль: 2025
Запрошуються усі зацікавлені сторони!