Акредитація освітньої програми «Ресторанні технології»

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

Освітньо-професійна програма “Ресторанні технології” 2021Освітньо-професійна програма “Ресторанні технології” 2024
Навчальний план 2021Навчальний план 2024

Рецензії

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

 Обов’язкові компоненти 

Вибіркові компоненти

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Програма візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи

 ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

Спеціальність 181 Харчові технології

Керівник групи забезпечення спеціальності

Сабадош Ганна Олександрівнак.т.н., доц.

Члени групи

Тетяна ГУШТАНд.е.н., проф.
Олександр НЕТРЕБСЬКИЙд.т.н., проф.
Ольга ГОЛОВКОк.т.н., доц.

Увага!

Відкрита онлайн зустріч з експертами щодо акредитації ОПП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбудеться 05.02.2025 року з 16:30–17:10 за посиланням  https://us04web.zoom.us/j/73584510167?pwd=ZRCF3afUoasNLkX66FGahDtNrjfLLz.1

Ідентифікатор конференції: 735 8451 0167

Пароль: 2025

Запрошуються усі зацікавлені сторони!