Вибіркові освітні компонентиПрограма
ВК 1Food-коучинг з харчуванняПрограма
ВК 2Барна справаПрограма
ВК 3Безпека життяПрограма
ВК 4Безпечність товарівПрограма
ВК 5Готельна справаПрограма
ВК 6Господарське правоПрограма
ВК 7Друга іноземна моваПрограма
ВК 8Економічна теоріяПрограма
ВК 9Експертиза харчових продуктівПрограма
ВК 10Електронна торгівляПрограма
ВК 11ЕнологіяПрограма
ВК 12Етика бізнесуПрограма
ВК 13Етнічна кулінарія Програма
ВК 14Захист прав споживачівПрограма
ВК 15Івентивний менеджментПрограма
ВК 16Історія української культуриПрограма
ВК 17КейтерингПрограма
ВК 18Комунікативний менеджментПрограма
ВК 19Кулінарна етнологія і гастрономічний туризмПрограма
ВК 20Курортна справаПрограма
ВК 21Методи контролю якості ресторанних послугПрограма
ВК 22Підприємницьке правоПрограма
ВК 23Процеси і апарати харчових  виробництвПрограма
ВК 24Сенсорний аналізПрограма
ВК 25Технологія оздоровчих харчових продуктівПрограма
ВК 26ФізикаПрограма
ВК 27ФранчайзингПрограма
ВК 28Харчова мікробіологіяПрограма
ВК 29Харчові та дієтичні добавкиПрограма