№ | Вибіркові освітні компоненти | Програма |
ВК 1 | Food-коучинг з харчування | Програма |
ВК 2 | Барна справа | Програма |
ВК 3 | Безпека життя | Програма |
ВК 4 | Безпечність товарів | Програма |
ВК 5 | Готельна справа | Програма |
ВК 6 | Господарське право | Програма |
ВК 7 | Друга іноземна мова | Програма |
ВК 8 | Економічна теорія | Програма |
ВК 9 | Експертиза харчових продуктів | Програма |
ВК 10 | Електронна торгівля | Програма |
ВК 11 | Енологія | Програма |
ВК 12 | Етика бізнесу | Програма |
ВК 13 | Етнічна кулінарія | Програма |
ВК 14 | Захист прав споживачів | Програма |
ВК 15 | Івентивний менеджмент | Програма |
ВК 16 | Історія української культури | Програма |
ВК 17 | Кейтеринг | Програма |
ВК 18 | Комунікативний менеджмент | Програма |
ВК 19 | Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм | Програма |
ВК 20 | Курортна справа | Програма |
ВК 21 | Методи контролю якості ресторанних послуг | Програма |
ВК 22 | Підприємницьке право | Програма |
ВК 23 | Процеси і апарати харчових виробництв | Програма |
ВК 24 | Сенсорний аналіз | Програма |
ВК 25 | Технологія оздоровчих харчових продуктів | Програма |
ВК 26 | Фізика | Програма |
ВК 27 | Франчайзинг | Програма |
ВК 28 | Харчова мікробіологія | Програма |
ВК 29 | Харчові та дієтичні добавки | Програма |