
Фінал V Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» відбувся 30 квітня 2025 року на базі Державного торговельно-економічного університету.
Здобувач 3 курсу освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійной програми «Ресторанні технології» спеціальності «Харчові технології» Богдан Цубина під керівництвом доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Ганни Сабадош отримав диплом 2 ступеня за перемогу на V Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології». Метою досліджень його наукової роботи (шифр «Концепція флексітаріанство») є розробка та наукове обґрунтування новітніх технологій рослино-круп’яних виробів (РКВ) оздоровчого призначення біфштексу для бургера «WEGO –smak» та котлети «Fito – file», з додаванням функціональних добавок. Робота виконувалася у науковому гуртку «Техно-імпульс»(керівник гуртка – доцент Ганна Сабадош). Під час презентації своєї роботи Цубина Богдан продемонстрував високий рівень підготовки, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень.


Учасники заходу представили результати власних досліджень, які охопили широкий спектр актуальних тем: від інноваційних та ресурсоощадних ресторанних технологій до наукового обґрунтування, розроблення й удосконалення технологій харчової продукції спеціального призначення.