З 24.02 по 1.03. 2020 в проекті «Кухня талантів», що реалізовується в рамках програми «Еrasmus+» прийняли участь студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту разом з доцентом кафедри технологій та організації ресторанного господарства Сабадош Ганною Олександрівною. Програма налічувала 28 учасників та п’ять опікунів з різний країн Європи, які приїхали до мальовничого міста Горліца, Польща. Програма налічувала низку кулінарних семінарів та заходів в яких студенти активно приймали участь.
Діяльність проекту – це розвиток кулінарних навичок, поглиблення знань про традиційні регіональні страви та кулінарні звички, а також заохочення молодих рестораторів до вивчення рецептів старовинних страв національної кухні , а також набуття нових компетенцій, що, у свою чергу, полегшить знайти себе на ринку праці. Ще однією метою було подолання культурних та мовних бар’єрів та вдосконалення навичок спілкування іноземною мовою серед учасників проекту.