Кухня талантів

0.jpg

З 24.02 по 1.03. 2020  в  проекті «Кухня талантів», що реалізовується в рамках програми   «Еrasmus+»  прийняли участь студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту разом з доцентом кафедри технологій та організації ресторанного господарства Сабадош Ганною Олександрівною.  Програма налічувала 28 учасників та п’ять опікунів з різний країн Європи, які  приїхали до мальовничого міста Горліца, Польща.  Програма налічувала низку кулінарних семінарів та заходів в яких студенти активно приймали участь.

Діяльність проекту – це розвиток кулінарних навичок, поглиблення знань про традиційні регіональні страви та кулінарні звички, а також заохочення молодих рестораторів до вивчення рецептів старовинних страв національної кухні , а також набуття нових компетенцій, що, у свою чергу, полегшить знайти себе на ринку праці. Ще однією метою було подолання культурних та мовних бар’єрів та вдосконалення навичок спілкування іноземною мовою серед учасників проекту.

1
2
3
4
6
7
8
9
10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *