Bиставку студентських композицій «Осіння рапсодія»

21 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства був проведений семінар «Інноваційні технології у виробництві продуктів харчування з дикорослої сировини Закарпаття». У заході прийняли участь студенти Свалявського технічного коледжу. У рамках семінару  організовано виставку студентських композицій «Осіння рапсодія»  із застосуванням регіональних плодів, овочів, ягід (тотальних продуктів).

1.  «Годинник осені» студенти ІІ курсу групи «Харчові технології» (бакалавр)  –

Іванчов Антоніна, Воробець Іван, Роговик Вікторія, Уфінцев Тарас, Габак Олександр.

1

2. «Королева осені» студентка ІІ курс «Харчові технології» (бакалавр)  – Тимко Анастасія.

2

3. «Їжачки на осінній галявині» студентка ІV курсу групи «ХТІ» (бакалавр)  – Івановчик Богданна.

3

4. «Дари осені» студенти ІV курсу «ХТІ» (бакалавр)  – Семчук Володимир, Лютянська Владислава.

4

5. «Солодка радість» студентка І курсу групи  «ГРМ» (магістр)  – Іваненко Альона.

5

6.  «Осіння хата» студентка І курсу групи «Харчові технології» (бакалавр)  – Самолевич Надія.

6

7. «Дари осені» студентка І курсу групи «Менеджмент» (бакалавр)  – Вигодянська  Анастасія.

7

8. Композиція з цукрової мастики «Букет». Групова робота студентів 4 курсу групи «ХТІ»

8

9. Осіння композиція від студентів Свалявського технічного коледжу.

9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *