21 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства був проведений семінар «Інноваційні технології у виробництві продуктів харчування з дикорослої сировини Закарпаття». У заході прийняли участь студенти Свалявського технічного коледжу. У рамках семінару організовано виставку студентських композицій «Осіння рапсодія» із застосуванням регіональних плодів, овочів, ягід (тотальних продуктів).
1. «Годинник осені» студенти ІІ курсу групи «Харчові технології» (бакалавр) –
Іванчов Антоніна, Воробець Іван, Роговик Вікторія, Уфінцев Тарас, Габак Олександр.

2. «Королева осені» студентка ІІ курс «Харчові технології» (бакалавр) – Тимко Анастасія.

3. «Їжачки на осінній галявині» студентка ІV курсу групи «ХТІ» (бакалавр) – Івановчик Богданна.

4. «Дари осені» студенти ІV курсу «ХТІ» (бакалавр) – Семчук Володимир, Лютянська Владислава.

5. «Солодка радість» студентка І курсу групи «ГРМ» (магістр) – Іваненко Альона.

6. «Осіння хата» студентка І курсу групи «Харчові технології» (бакалавр) – Самолевич Надія.

7. «Дари осені» студентка І курсу групи «Менеджмент» (бакалавр) – Вигодянська Анастасія.

8. Композиція з цукрової мастики «Букет». Групова робота студентів 4 курсу групи «ХТІ»

9. Осіння композиція від студентів Свалявського технічного коледжу.
