Майстер-клас шеф-кухаря Володимира Семчука

IMG a949c6e3d7e7e48bb3935e35f7df6cd7 V

           17 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбувся (м.Ужгород),студента  4 курсу групи Б ХТ Д.

           Демонструючи приготування риккоти, десертів  з елементами молекулярної кухні, Володимир поділився, що вивчаючи і використовуючи фізичні та хімічні процеси, які відбуваються у продуктах під час приготування страв, лише тоді можна освоїти дану техніку. Особлива увага була приділена декору страв.

          Вдало підібраний і розташований посуд, із красиво оформленими  стравами, створюють позитивну для сприйняття  композицію столу.

          Всі присутні залишили майстер-клас сповнені творчого натхнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *