Сьогодні студенти ІІ курсу напряму підготовки “менеджмент” відвідали Міжнародну виставку ресторанно-готельного сервісу та клінінгу FoReCH 2014 ! Цікавою та новою виявилася експозиція сучасного професійного ресторанного обладнання та посуду, клінінгових технологій, інноваційних технологій готельного сервісу. Також студенти прийняли участь в семінарах, майстер класах, навчальних тренінгах з професійної майстерності. Смачною родзинкою виставки стала дегустація різноманітних страв та кавових напоїв, кокосового молока, італійського морозива!
Галаслива динамічна атмосфера форуму створена численними майстер -класами від кращих шеф – кухарів і кондитерів – на стендах кипить робота , йдуть презентації , в повітрі витають запахи свіжоприготованих страв , а в проходах товпляться люди. На виставці представлений весь комплекс товарів і послуг для ресторанного та готельного бізнесу , новинки ринку , інноваційні технології та ефективні рішення. Все необхідне для організації або модернізації бізнесу: від декору до професійної техніки .