Виїзне практичне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»

Для студентів для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» та «Готельно-ресторанний менеджмент» проведено виїзне практичне заняття  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» на тему «Технологія борошняних кондитерських виробів» під керівництвом к.т.н., доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Сабадош Ганни Олександрівни. Заняття проводилось на базі кондитерської компанії «ASA Sweets»,яка заснована у 2009 році і вже понад 5 років виступає лідером у виробництві кондитерських виробів на ринку України.

Багаторічним практичним досвідом зі студентами поділилась технолог Смеричка Світлана Миколаївна. Загальні аспекти розвитку підприємства – поєднання фірмових авторських  рецептів , сучасних технологій і високих стандартів виробництва  .

Під час практичного заняття студенти ознайомилися з організацією роботи в кондитерському цеху видами напівфабрикатів та готових виробів за призначенням, ролю рецептурних компонентів (борошна, цукрової сировини, жирів, розпушувачів, драгле – та піноутворювачів) у формуванні якості напівфабрикатів та готових борошняних кондитерських виробів.

Максимальне використання натуральних продуктів, власна заготівка ягід та фруктів карпатського регіону і суворе дотримання технологічних рецептур – основа виробничої діяльності кондитерської компанії «ASA Sweets». Використовуючи спеціальну технологію шокерної заморозки, що дозволяє заморозити виріб на довгий термін, впродовж якого при розморозці продукція абсолютно не втрачає якості, дозволяє компанії «ASA Sweets» виробляти продукцію не використовуючи емульгаторів та стабілізаторів для її збереження. Велика увага була приділена питанню роботи кондитерської компанії «ASA Sweets», в умовах пандемії.

Щиро вдячні адміністрації кондитерської компанії «ASA Sweets» і особисто Смеричка Світлані Миколаївні за прийом, компетентні і ґрунтовні відповіді на запитання студентів, а також співпрацю з Ужгородським торговельно-економічним інститутом КНТЕУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *