Фестиваль з приготування національних страв у Польщі

З 12.03.2018 р. по 15.03.2018р. студенти кафедри Харчових технологій Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ прийняли участь у фестивалі з приготування національних страв, що відбувся в м. Новий Слонч, Польща.

   Для студентів був організований дружній прийом де Вони могли познайомитися з польськими національними стравами та секретами їх приготування. Студенти УТЕІ КНТЕУ достойно представили страви Закарпатської кухні.

   Учасникам було організовано пізнавальні екскурсії до туристичної родзинки регіону, м. Криниця, а також до соляних копалень м. Бочня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *