Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ готує кращих кондитерів України

Студентка Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ спеціальності «Харчові технології» Штеля Діана виборола Диплом І ступеня та отримала Золоту медаль ІІ Міжнародного фестивалю з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів  “Food Land Bukovina-2017” !

Конкурс проходив з 28 по 30 березня 2017 року в м.Чернівці. У фестивалі прийняли участь понад 20 команд з 8 країн світу – України, Ізраїлю, Туреччини, Індії, Хорватії, Польщі, Молдови, Білорусії.

Штеля Діана представила композицію з цукрової мастики «Вітає Закарпаття» в номінації Арт-класу. Найвищу відзнаку нашій студентці вручала чемпіонка світу серед кондитерів Марія Шрамко (Ісландія).

Слід зауважити, що це вже друга вагома відзнака нашої студентки. У травні минулого 2016 року Діана отримала бронзову відзнаку у ІІ Всеукраїнському кулінарному конкурсі «Дні української кухні», який відбувся у місті Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *