Свято кулінарії в Ужгородському Торговельно-Економічному інституті КНТЕУ

16 березня 2017 року на базі Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ відбувся відбірковий кулінарний конкурс BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД – 2017, організований кафедрою «Технології і організації ресторанного господарства» на чолі з к.т.н. Сабадош Ганною Олександрівною.

На урочистому відкритті конкурсу виступив директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ» – Петро Петрович Гаврилко, який привітав учасників і гостей конкурсу, побажав їм успіхів, нових кулінарних вражень і творчого натхнення.

Він зазначив, що за ініціативою ГС «Український кулінарний союз» в Закарпатському регіоні створена місцева спілка «Закарпатська гільдія кулінарів», якою здійснений і проведений відбірковий конкурс серед студентів.

Переможці відбіркового кулінарного конкурсу « BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД – 2017» приймуть участь у Міжнародному кулінарному фестивалі , який відбудеться у м. Чернівці 30 березня 2017 року.

У кулінарних змаганнях взяли участь 9 учасників студенти спеціальності «Харчові технології» .

У роботі професійного журі чемпіонату взяли участь директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ » – Петро Петрович Гаврилко, відомий закарпатський шоколатье Валентин Штефаньо, шеф-кухарі відомих закладів ресторанного господарства: Євген Мерцин – шеф-кухар кафе «DOLCE», Василь Цап –шеф-кухар ГК «Камелот», Сергій Лещак-переможець Міжнародного кулінарного конкурсу в номінації «Найкращій шеф-кухар BESTCOOKFEST JUNIOR 2016», Снежанна Гартл  -ресторан « Чарда» м.Мукачево,

За рішенням професійного журі  конкурсу визначено кращих кулінарів юніорів Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ .Переможцями  конкурсу стали:

І місце:

•       Коротя Вікторія  студентка 1курсу  спеціалізації  «Ресторанні технології»

•        Гіді Катерина  студентка 1курсу  спеціалізації  «Ресторанні технології»

ІІ місце:

• Дудинська Марія  студентка 3 курсу групи «ХТІ»

• Гаврилець Антонина  студентка 4 курсу групи «ХТІ»

• Голяк Михайло  студент 2 курсу  групи «ХТІ»

ІІІ місце:

• Ситор Віктор студент 3 курсу групи «МГРБ»

 • Диковець Андрій студент 3 курсу групи «ХТІ»

 • Іваненко Альона студентка 4 курсу групи «ХТІ»

Титул «Найкращій шеф-кухар BESTCOOKFEST JUNIOR Ужгородського торговельно-економічного інституту   2017»  за підсумками найбільшою кількісттю балів отримав студент 4 курсу групи «ХТІ» Товт Норберт.

      Петро Петрович Гаврилко висловив щиру вдячність учасникам відбіркового конкурсу за наполегливу і старанну працю, працівникам кафедри технології і організації ресторанного господарства за якісну підготовку учасників та усім, хто сприяв успішному проведенню заходу.Так тримати! До нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *