16 жовтня! День працівників харчової промисловості.
Підприємства харчової і переробної промисловості грають провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.
13 жовтня 2016р. з ініціативи кафедри «Технології і організації ресторанного господарства» УТЕІ КНТЕУ з нагоди свята відбулась виставка – дегустація молочних коктейлів, виготовлених студентами власноруч на сучасному устаткуванні. Студенти мали змогу відчути себе справжніми технологами та барменами. Студенти ознайомились не тільки з принципом роботи нового устаткування та технологіею виготовлення коктейлів, але й дізналися про нові інгредієнти, способи оформлення тощо.