16 жовтня! День працівників харчової промисловості.

16 жовтня!  День працівників харчової промисловості.

Підприємства харчової і переробної промисловості грають провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.

13 жовтня 2016р. з ініціативи кафедри «Технології і організації ресторанного господарства» УТЕІ КНТЕУ з нагоди свята відбулась виставка – дегустація молочних коктейлів, виготовлених студентами власноруч на сучасному устаткуванні. Студенти мали змогу відчути себе справжніми технологами та барменами. Студенти ознайомились не тільки з принципом роботи нового устаткування та технологіею виготовлення коктейлів, але й дізналися про нові інгредієнти, способи оформлення тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *