Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *