Запрошуємо до участі у відбірковому кулінарному конкурсі «BestChef creative» студентів напрямку підготовки «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» та «Харчові технології та інженерія», продемонструвати свої кулінарні здібності та вміння.
Перший відбірковий кулінарний конкурс проводиться 27.04.2016 р. в рамках Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCookFEST Junior-2016» за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS).
Найкращі учасники будуть представляти УТЕІ КНТЕУ на міжнародному чемпіонаті у м. Чернівці.
Попередній запис та реєстрація на кафедрі «Технології та організація ресторанного господарства», ауд.210. до 15.04.2016р.