20 листопада студенти 3-го курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» Ужгородського торговельно-економічного інституту відвідали майстер –клас, який проходив в рамках «GACTRO GACTPOLU» , бренд-шефа сети ресторанів «Королівська карта» В’ячеслава Совенко. Який є почесним президентом Асоціації кулінарів «Західна шеф-група», суддя WACS категорії B.З метою обміну знаннями й досвідом з колегами протягом 2014 і 2015 років відвідав Італію, Францію, США, Сербію, Хорватію, Чорногорію, Польщу, Німеччину. Є визнаним експертом італійсько- середземноморської, слов’янської й української кухні. На майстер- класі були представлені три авторські страви, які виготовлялися з застосуванням інноваційного устаткування та сучасної кулінарної техніки. На протязі трьох годин присутні були не тільки глядачами перетворення знайомих продуктів в кулінарні вишукані вироби, але мали можливість почути відповіді на свої запитання. На завершення була проведена дегустація страв і фото з бренд-шефом.