31 травня 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася урочиста подія – святкування Дня університету. Партнерами цього масштабного заходу стали: «Carlsberg Ukraine», ГК «Нові продукти», ТОВ «ЛеБутик», «Епіцентр К», «Фуршет», ПАТ «Литер». Ця грандіозна подія відбулася в університеті вперше. Для участі в святкуванні зареєструвалося більше 300 випускників із усієї України. За роки існування Київський національний торговельно-економічний університет підготував не одне покоління талановитих випускників, які є визнаними особистостями в різних сферах життя.
Вони представляли міжнародні компанії, державні установи та приватні підприємства, серед яких: “Тойота Україна”, “КИЙ АВІА”, туристична агенція “РЕСТ-ТРЕВЕЛ”, “ТЕЗ ТУР”, Приватбанк, “Райффайзен Банк Аваль”, НАСК “Оранта”, МЦ “Добробут”, “Фора”, “Епіцентр К”, “Фокстрот”, Всесвітня асоціація медичного туризму, Антимонопольний комітет України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та ін.
В рамках цього свята відбувся ІХ студентський фестиваль «Барбекю-2014». Команду студентів УТЕІ в складі Гаврилець Антоніни (І курс ХТІ), Фролова Дмитра (ІІ курс ХТІ), Мальцева Михайла (І курс ХТІ), Іваненко Альони (І курс ХТІ.), Кляпа Василя (І курс МТБ) підготувала та очолила кандидат технічних наук Сабадош Ганна Олександрівна).
Конкурс проходив не за найкращих погодних умов – в м.Києві лив дощ, а кращі страви визначало дуже поважне журі (фото 3). Та наша команда проявила неабияку організованість та винахідливість та виборола відзнаки у всіх номінаціях серед 8 команд справжніх професіоналів з міст Києва, Вінниці, Чернівців, Харкова, Ужгорода.
В номінації: «Індивідуальна страва» нашою командою була заявлена авторська рецептура «Імбирна індичка «Пікантна» яка здобула найвищу відзнаку – золоту медаль.
Нагороду вручив ректор КНТЕУ професор Мазаракі Анатолій Антонович
В номінації: «Страва в казані» команда готувала суп французьких моряків «Буябес» та виборола 3 місце.
В номінації : «Барбекю» були приставлені три страви.«Овочі-гриль фарш-мікс» , «М’ясо в гостро-кислому соусі», та десерт «Ананас паш роті з сорбе»
які вибороли три бронзові медалі. Справжньою несподіванкою для столичних кулінарів виявися наш десерт, який готувався із застосуванням інноваційної технології (бізе згорнути у форму корзинки мало хто може)
Вітаємо справжніх кулінарів з перемогою !!!!