Науково-практична конференція

16 травня 2014 року з нагоди Дня науки України в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ провели першу студентську науково-практичну конференцію. В рамках конференції працювали 4 секції.

Секція «Економіка та фінанси» (Голова секції – координатор науково-дослідної роботи студентського наукового товариства УТЕІ КНТЕУ, доцент кафедри фінансів Завідна Людмила Дмитрівна)

На секції було заслухано 10 доповідей.

Диплом І-го ступеня присуджено студенту 2-го курс спеціальності «Фінанси і кредит» Кіяк В.І.

Диплом ІІ-го ступеня – студенту 4-го курс спеціальності «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» Стецик Я.М.

Диплом ІІ-го ступеня – студентки 2-го курс спеціальності «Облік і аудит» Рейпаші Л.О.

Диплом ІІІ-го ступеня – студентки 2-го курс спеціальності «Фінанси і кредит» Годованець М.С.

Грамотами були відзначені наступні доповідачі з номінацій:

Студентка 2-го курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Васько М. Ю.–        «За творчість та досягнення у науковій діяльності»
Студентка 2-го курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Калинюк Г.І.–        «За творчу сміливість»
Студентка 1-го курсу спеціальності «Менеджмент туристичного бізнесу» Митро Н.В.–        «За успішні перші кроки до наукової діяльності»
Студент 4-го курсу спеціальності «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» Самаєв О.В.–        «За сприяння розвитку інноваційної діяльності та активну участь»
Студентка 4-го курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Стегура В.Й.–        «За успішні дослідження у науковій діяльності»
Студентка 2-го курсуспеціальності «Фінанси і кредит» Чакій В.Р.–        «За оригінальну презентацію»

Секція «Облік і аудит» (Голова секції – завідувач кафедрою облік і аудит, доцент Підлипна Радмила Петрівна)

На секції було заслухано 4 доповіді.

Диплом І-го ступеня присуджено студентки 2-го курс спеціальності «Облік і аудит» Желізник Т.М.

Диплом ІІ-го ступеня – студентки 2-го курс спеціальності «Облік і аудит» Талабішка В.М.

Грамотами були відзначені наситупні доповідачі з номінацій:

Студентка 2-го курсу спеціальності «облік і аудит» Іванцик К.В.–        «За підприємницьке мислення»
Студентка 2-го курсу спеціальності «Облік і аудит» Попович Л.І.–        «За стійкість до стресових ситуацій»

Секція «Менеджмень туристичного та готельно-ресторанного бізнесу» (Голова секції – завідувач кафедри менеджменту турирстичного та готельно-ресторанного бізнесу, доцент КЛЯП Михайло Петрович).

На секції було заслухано 16 доповідей

Диплом І-го ступеня присуджено студентці 3-го курсу МАКСИМОВІЙ Вікторії.

Диплом ІІ-го ступеня – студентці 4-го курсу ГУРНІШ Ренатію

Диплом ІІ-го ступеня – студенту 1-го курсу КЛЯП Василю.

Грамотами були відзначені наступні з номінацій:

Студентка 3-го курсуБАСАРАБ Наталія– «За інноваційність у дослідженнях»
Студентка 1-го курсуБІЛЬО Соломія– «За науковість у дослідженнях»
Студентка 1-го курсуВЕЖДЕЛ Тетяна– «За інноваційність у дослідженнях»
Студентка 1-го курсу КОЛОНТАЙ Катерина– «За актуальність теми дослідження»
Студентка 3-го курсуКОСТЬ Марія– «За оригінальність об’єкту дослідження»
Студентка 1-го курсу КУКЛИШИН Марія– «За практичне значення дослідження»
Студентка 1-го курсуСОБКО Марта– «За наполегливісь у дослідженнях»
Студентка 2-го курсуЧАВАРГА Юлія– «За професійність підходу»
Студентка 3-го курсуШИЛІНА Вероніка– «Закреативність у дослідженнях»

Секція «Товарознавство, комерційна діяльність та харчові технології» (Голова секції – заступник завідувача кафедри товарознавства та комерційної діяльності, кандидат технічних наук ПАВЛІШ Лариса Олегівна).

На секції було заслухано 10 доповідей.

Диплом І-го ступеня присуджено студентці 2-го курсу спеціальності «Харчові технології і інженерія» ДУДИНСЬКІЙ Вікторії.

Дипломи ІІ-го ступеня присуджено студенткам 1-го курсу спеціальності «Харчові технології і інженерія» ГАВРИЛЕЦЬ Антоніні та ІВАНЕНКО Олені.

Дипломи ІІІ-го ступеня присуджено студенту 1-го курсу спеціальності «Харчові технології і інженерія» МАЛЬЦЕВУ Михайлу та студентці 2-го курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво» ЧОРІ Тетяні.

Грамотами були відзначені наступні з номінацій:

Студент 1-го курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво» КАБАЦІЙ Владислав– «За найбільш креативне оформлення та практичну цінність дослідження»
Студентка 2-го курсу спеціальності «Харчові технології і інженерія»ПОПЕНКО Яна– «За найьільш актуальну тему та креативність»
Студент 2-го курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво» САМАРИК Назарій– «Застаранність і наполегливість»
Студентка 2-го курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво»ТЕЛЕПАНИЧ Іветта– «Занайбільш динамічну доповідь»
Студент 2-го курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво» ЧУДИК Андрій– «Вибір студентів»

В рамках конференції була придставлена виставка кулінарної продукції виготовлена студентами УТЕІ КНТЕУ. В представлених стравах та виробах була використана регіональна сировина (кукурудзяне борошно, перепилині яйця, овеча бринза, та ін.), яка, завдяки застусування інноваційних методів обробки перетворювалась у вишукані страви оздоровчого призначення: фюме в шпинатовій глазурі, мусс яблочний, желе полуничне, ролли, дієтичний хліб. Саме наукове знання про технологічні властивості сировини, фізико-хімічні зміни при її обробці дозволяють рекомендувати шляхи розширення асортименту традиційних страв. До прикладу, введення овочевих пюре в дріжжеве тісто (шпинату, моркви, бурака) дозволяє отримати дієтичний хліб з підвищеним вмістом клітковини, пектину та макроелементів.

Більше фото >>

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *