15–16 жовтня 2025 року відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025», організований спільно із громадською спілкою «Український кулінарний союз» у Державному торговельно-економічному університеті. Партнерами фестивалю виступили компанії Robot&Сoupe, VinoUA, VitisGroup, Морський Дім.
Місцем проведення став Державний торговельно-економічний університет.
Мета конкурсу – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація кулінарного мистецтва та втілення креативних ідей у ресторанній галузі.
Наші студенти спеціальності « ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» , гідно представили Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ ,у практичних індивідуальних змаганнях у різних номінаціях:
Субота Андрій (С1;С4 Страви сучасної української кухні;BestChefJunior);
Мешко Андріана (С2;С4 Страви автентичної і етнічної кухні;BestPastryChefJunior).
Кабаштура Киріл (С3;С4 BestStreetFood по-українськи (фьюжн бургери, сандвічі, шаурма тощо) ;BestChefJunior (закуска+основна страва),та командної номінації «Гастрофест автентичних смаків України»
Наші здобутки:
Золоті медалі — 2
Срібні медалі — 4
Бронзові медалі — 1
Щиро вітаємо наших студентів!
Цей захід продемонстрував талант та інновації студентів, які представляють майбутнє нашої країни. І це все завдяки підтримці неймовірної і великої команди ДТЕУ під головуванням ректора Анатолія Мазаракі !
Щиро дякуємо усім організаторам конкурсу!







