7 жовтня 2025 року кафедрою технології і організації ресторанного господарства проведено відкрите засідання гуртка «ТЕХНО ІМПУЛЬС». Модератор засідання: Ганна САБАДОШ, завідувачка кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Залучення фахівців практиків до освітнього процесу – запорука високого рівня підготовки здобувачів вищої освіти!
До студентів спеціальності «Харчові технології» завітала в виконавчий директор ресторану «Гранд» Евеліна СІРА.
В доповіді «Продукція ресторанного господарства як складова частина індустрії гостинності» доповідач окреслила основні напрями розвитку ресторанного бізнесу, що є найбільш актуальними для підготовки сучасних фахівців галузі.
Під час заходу студенти представили різні види органічної продукції, орієнтованої на формування здорового способу життя та підвищення культури харчування. Засідання сприяло активному обміну думками, розвитку наукових інтересів і професійних компетентностей здобувачів освіти, а також стало мотивацією до подальших досліджень у сфері ресторанних технологій.




