
Кандидат технічних наук
Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
Е-mail: rohliev.yosyp@utei.uz.ua
Ідентифікатори автора
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 «Технологія харчової продукції»
Тема дисертації «Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів»
Атестаційна колегія України, диплом ДК № 031909 від 29.09.2015 р.
ДОСВІД РОБОТИ:
01.07.2011р. лаборант кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу р.
01.09.2011 р. асистент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу
01.09.2014 р. асистент кафедри молекулярної та авангардної гастрономії
01.09.2024 р. старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Мукачівського державного університету
01.09.2025р. доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства УТЕІ ДТЕУ.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
- Свідоцтво про підвищення кваліфікації СПК № 308/2024 з 11.11.2024р. по 18.11.2024р. в Карпатському університеті імені Августина Волошина за програмою «Актуальні технології в освітній діяльності – сучасні виклики» (30 годин / 1 кредит ECTS). За час навчання опрацювано такі теми:
- Сертифікат № ПК-2025/15676 від 24.09.2025 про підвищення кваліфікації в межах курсу: «Штучний інтелект в освіті: рівень PRO». Державна наукова установа Інститут модернізації змісту освіти, 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС)
Сфера наукових інтересів:
- Розробка та впровадження технологій: створення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів для харчової продукції.
- Дослідження та інновації: розробка нових методів і методик для підвищення ефективності виробництва.
- Управління виробництвом: оптимізація роботи підприємств харчової промисловості та закладів ресторанної індустрії.
Наукові праці та публікації
Автор 35 публікацій, з них 27 наукових та 5 навчально-методичного характеру, 3 патентів; у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях.
За результатами досліджень, викладеними у дисертаційній роботі, опубліковано 19 друкованих праць, з них: 5 статей у фахових виданнях, у тому числі 1 – у виданні міжнародної наукометричної бази Index Copernicus, 1 – у закордонному виданні (Польща); 11 тез доповідей в опублікованих матеріалах науково-практичних конференцій; одержано 1 патент України на винахід та 2 патенти України на корисну модель.
Викладає дисципліни:
- Start-Up-тренінг
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Кейтеринг
