12 листопада 2025 року у Національному університеті харчових технологій науково-педагогічні працівники кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського-торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, а також здобувач 2 курсу бакалаврського рівня ОП «Ресторанні технології» взяли дистанційно участь у роботі XII Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Захід проходив на базі Національного університету харчових технологій.Робота конференції відбулася за напрямами:
1. Актуальні питання наукового забезпечення технологій оздоровчих продуктів;
2. Нутриціологічне корегування та профілактика хвороб засобами оздоровчого харчування;
3. Медико-біологічні та технологічні аспекти виробництва оздоровчих продуктів;
4. Нетрадиційні ресурси (рослинного і тваринного походження) у виробництві оздоровчих продуктів;
5. Пріоритетні напрями комплексної проблеми здорового харчування населення України;
6. Оздоровче харчування для раціонів та реабілітації військовослужбовців.
7. Крафтові технології оздоровчих продуктів;
8. Екобезпека технологій та пакувальні матеріали у виробництві оздоровчих продуктів;
9. Технології натуральних дієтичних добавок: вектори розвитку.
Висловлюємо щиру подяку модераторці конференції – професорці Галині Олександрівні Сімахіній, завідувачці кафедри технології оздоровчих продуктів НУХТ, а також усім гостям, науковцям і здобувачам за представлення результатів своїх досліджень.




