ХІІ-а Міжнародна науково-практична конференція «ОЗДОРОВЧІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ТА ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ: ТЕХНОЛОГІЇ, ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА»

12 листопада 2025 року у Національному університеті харчових технологій науково-педагогічні працівники кафедри  технології і організації ресторанного господарства Ужгородського-торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, а також здобувач 2 курсу бакалаврського рівня ОП «Ресторанні  технології» взяли  дистанційно участь у роботі XII Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Захід проходив на базі Національного університету харчових технологій.Робота конференції відбулася за напрямами:

1. Актуальні питання наукового забезпечення технологій оздоровчих продуктів;

        2. Нутриціологічне корегування та профілактика хвороб засобами оздоровчого харчування;

        3. Медико-біологічні та технологічні аспекти виробництва оздоровчих продуктів;

        4. Нетрадиційні ресурси (рослинного і тваринного походження) у виробництві оздоровчих продуктів;

        5. Пріоритетні напрями комплексної проблеми здорового харчування населення України;

         6. Оздоровче харчування для раціонів та реабілітації військовослужбовців.

         7. Крафтові технології оздоровчих продуктів;

        8. Екобезпека технологій та пакувальні матеріали у виробництві оздоровчих продуктів;

        9. Технології натуральних дієтичних добавок: вектори розвитку.

        Висловлюємо щиру подяку модераторці конференції – професорці Галині Олександрівні Сімахіній, завідувачці кафедри технології оздоровчих продуктів НУХТ, а також усім гостям, науковцям і здобувачам за представлення результатів своїх досліджень.

        Залишити відповідь

        Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *