Гостьова лекція «ОРГАНІЗАЦІЯ СУЧАСНОГО СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ»

31 жовтня 2025 року доцентка кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ Ольга ГОЛОВКО у рамках вивчення дисципліни «Сенсорний аналіз» для здобувачів 3 курсу спеціальності « Готельно-ресторанна справа» провела гостьову лекцію «Організація сучасного сенсорного аналізу», присвячену сучасним методам органолептичного оцінювання харчових продуктів.Лектор ознайомила здобувачві з міжнародними підходами до сенсорного тестування, особливостями стандартизації дегустаційних процедур, методами підготовки експертної панелі та практичними аспектами оцінювання якості продукції.

        Під час лекції здобувачі отримали можливість поглибити теоретичні знання, опанувати інструменти професійного сенсорного аналізу та розглянути приклади його застосування в індустрії  ресторанних технологій. Такий формат взаємодії сприяє формуванню фахових компетентностей і підвищує рівень практичної підготовки здобувачів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *