Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

E-mail: holovko.olha@utei.uz.ua

ORCID 

1985 р. – закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова. Спеціальність: Технологія консервування. Кваліфікація за дипломом-інженер технолог.

2004 р.- Нагороджена знаком: Відмінник освіти України

2005 р. Науковий ступінь – кандидат технічних наук. Захист дисертації на  тему: «Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв». Спеціальность 05.18.07  «Технологія продуктів бродіння»

2014 р. – присвоєне вчене звання: доцент.

2005-2023 р.р. – Мукачівський державний університет

Сфера наукових інтересів: інновації у вищій школі та інновації в ЗРГ

Підвищення кваліфікації:

2020 р.  в Міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів за програмою «Новітні інноваційні технології у вищій школі». Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК 01587997/00889.

2024 рік.  Пройшла курси підвищення кваліфікації «Технології ефективного педагогічного спілкування, психодіагностики і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах вищої освіти». Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського (180 год. /6 кредитів ЄКТС). 1 квітня – 4 травня 2024р. Сертифікат № 05358.

Наявність виданого навчального посібника, монографії у співавторстві:

Організація готельного господарства: Начальний посібник / Головко О.М., Кампов Н.С., Махлинець С.С., Симочко Г.В.; За редакцією О.М.Головко .- К.: Кондор-Видавництво, 2012. – 338 с. (Рекомендовано МОН лист №1/11 – 3128 від 6.03.2012 р.)

Монографія: Соціально-економічні основи розвитку еногастрономічного туризму  Монографія: / [колектив авторів] за наук. ред. Д.І.Басюк. – Вінниця: ПП «ТД «Едельвейс і К», 2017.с.20-29.

Наявність авторських методичних вказівок до самостійного вивчення дисциплін.

Статті:  більше 50 статей у наукових фахових виданнях, публікації у виданнях України, які включені до міжнародної наукометричної бази