Гостьова лекція-практикум для здобувачів освіти коледжу

У рамках співпраці між УТЕІ ДТЕУ та УТЕФК ДТЕУ  відбулася гостьова лекція-практикум викладача кафедри харчових технологій ресторанного господарства С. Ю. Талапи у спеціалізованій лабораторії «Технології і організації ресторанного господарства».

Здобувачі освіти випускових курсів коледжу, спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», які планують продовжити навчання в УТЕІ ДТЕУ, ознайомилися з організацією роботи бару, видами інвентарю, посудом для подавання напоїв та правилами сервісу сигар.

Під час заняття С. Ю. Талапа представив професії сомельє та фумельє, продемонстрував сучасні барні техніки та поділився практичними аспектами роботи у сфері HoReCa.

Лектор подарував для коледжу написаний ним у співавторстві навчальний посібник «Барна справа», який стане корисним для студентів.

Голова циклової комісії технології бізнесу HoReCa та туризму  висловила подяку Стефану Талапі за проведену лекцію, а також Віталії Канчі — за активну профорієнтаційну роботу серед здобувачів освіти.

Такі зустрічі мотивують майбутніх абітурієнтів розвиватися у професії та бачити перспективу свого фаху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *