VIII Міжнародний  конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025»

15–16 жовтня 2025 року відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025», організований спільно із громадською спілкою «Український кулінарний союз» у Державному торговельно-економічному університеті. Партнерами фестивалю виступили компанії Robot&Сoupe, VinoUA, VitisGroup, Морський Дім.

      Місцем проведення став Державний торговельно-економічний університет.

      Мета конкурсу – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація кулінарного мистецтва та втілення креативних ідей у ресторанній галузі.

       Наші студенти спеціальності « ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» , гідно представили Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ ,у практичних індивідуальних змаганнях у різних номінаціях:

Субота Андрій (С1;С4 Страви сучасної української кухні;BestChefJunior);

Мешко Андріана (С2;С4   Страви автентичної і етнічної кухні;BestPastryChefJunior).

Кабаштура Киріл (С3;С4   BestStreetFood по-українськи (фьюжн бургери, сандвічі, шаурма тощо) ;BestChefJunior (закуска+основна страва),та командної номінації «Гастрофест автентичних смаків України»

Наші здобутки:

Золоті медалі — 2

Срібні медалі — 4

Бронзові медалі — 1

Щиро вітаємо наших студентів!

            Цей захід продемонстрував талант та інновації студентів, які представляють майбутнє нашої країни. І це все завдяки підтримці неймовірної і великої команди ДТЕУ під головуванням ректора Анатолія Мазаракі !

 Щиро дякуємо усім організаторам конкурсу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *